Ekonomi

BinBin’in yeni rotası Üsküp

Bulgaristan ile başladığı yurt dışı açılımını Bosna Hersek ve Hırvatistan ile sürdürmekte; GO Sharing’i satın alarak Batı Avrupa’ya giriş yapan BinBin, şimdi de Makedonya’nın başkenti Üsküp’te faaliyetlerine başladı.

Mikromobilite alanında teknoloji üreten, çevreye duyarlı ve pratik ulaşım çözümleri sunan teknoloji şirketi BinBin, hizmet ağını yeni ülkeler ve yeni şehirlerle genişletiyor. Son dönemde Hollanda merkezli GO Sharing’i bünyesine katarak küresel varlığını genişleten ve Türkiye’nin en büyük mikromobilite şirketi haline gelen BinBin, Makedonya’nın başkenti Üsküp’te paylaşımlı elektrikli scooter hizmetleri sunmaya başladı.

Böylece BinBin markasıyla Türkiye dahil 5 ülkede 21 şehirde hizmet veren şirket, kısa mesafeli seyahatleri Makedonlar için çok daha pratik ve kolay hale getirecek.

“Satın alma ve organik büyüme ile başarı oranımızı artırıyoruz”

BinBin CEO’su Kadir Abdik Yüksek hizmet kalitesi ile hizmet ağlarını genişletmeye odaklandıklarını belirten “BinBin olarak kuruluşumuzdan sadece dört yıl sonra uluslararası mikromobilite dünyasında prestijli bir yer edindik. Gerek satın almalar gerekse organik büyüme ile başarı grafiğimizi yükselterek yolumuza devam ediyoruz. Bulgaristan, Bosna Hersek, Hırvatistan’dan sonra Üsküp’teyiz. Yurt dışında faaliyet gösterdiğimiz tüm şehirlerde yeni model scooter’larımız ve uygun fiyat politikalarımız sayesinde kısa sürede şehirlerin vazgeçilmez modülü haline gelmekteyiz. Üsküp’te bu ilginin artarak devam edeceğini düşünüyoruz. İşimizin doğası gereği 7/24 özveri ile çalışan saha ve destek merkezi grubumuz ile birlikte en iyi hizmeti sunacağız. Avrupa’da alanında ilk 3 mikromobilite firmasından biri olma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

espiye-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu