Haber

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Gürkan, Havza’yı ziyaret etti

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Kadir Gürkan ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşıma Uyum Merkezi (UKOME) Havzası Alt Komite üyeleri, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret etti.

Ziyarette ilçe merkezinde trafiği rahatlatmak ve trafik güvenliğini artırmak için yapılacak çalışmalar, yönetmelikler ve öneriler masaya yatırıldı.

Özdemir’e çalışmaları hakkında bilgi veren Gürkan, Havza’nın kent içindeki trafik yükünü hafifletmek için bir dizi çalışma yaptıklarını, çok katlı mekanik otoparkın devreye girmesiyle park sorununun çözüleceğini söyledi. .

Havza’nın hızlı bir kalkınma süreci yaşayacağını anlatan Özdemir, “Havza OSB’de üretim yapan fabrikalarla Havza’nın kalkınma süreci başladı. Havza Belediyesi olarak gelişen ve büyüyen tesislerimizde insanımızın trafik sorunu yaşamaması için çalışıyoruz. semt.” söz konusu.

UKOME Havzası Alt Komite üyeleri UKOME Şube Müdürü Taner Tuğbay Tolgay, Belgelendirme ve Teftiş Şube Müdürü Mesut Şahin, Havza Emniyet Müdürü Erhan Demir, İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma Kıdemli Başçavuş Şükrü Önal ile Havza Şoförler ve Koçlar Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Pekbolat da katıldı. ziyaret.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu