Haber

Kılıçdaroğlu: Kadınların altın hesaplarına para yatıracağız

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yayınladığı videoda kadınlara yönelik Aile Destek Sigortası projesinden bahsetti.

CHP Genel Başkanı videoda, “Haydi işimizin başına dönelim. Ev Hanımlarına Ek Aile Sigortası öderken faize duyarlı olanlara İştirak Bankası seçeneğini de vereceğiz. İştirak altın hesabı açacağız ve ödemesi gelecek” dedi. Gençler, bunu annelerinize açıklamak için yardımınızı rica ediyorum.” paylaştı.

“Bu sigorta kişinin doğumundan ölümüne kadar tüm yaşamı boyunca sosyal güvence sağlaması anlamına geliyor. O kadar da zor bir şey değil. Bu sigorta dalı temelde dünyanın pek çok ülkesinde uygulanıyor. Her aileye bir taban gelir garantisi veriyorsanız. , ailede doyum, huzur ve merhamet sağlayacaksın.” Kılıçdaroğlu, kadınlara seslendi.

“Sevgili hanımlar, sevgili ev hanımları, en çok ödediğim proje Aile Ek Sigortası. Hayatımın en değerli projesi bu. Hatta bu ülkeye miras olarak bırakmak istediğim tek şey diyebilirim. Kılıçdaroğlu,” dedi. “Aile Ek Sigortası, asgari fiyatın altında gelir. Geliri az olan veya olmayan ailelerin yani her evin gelirinin asgari fiyattan tamamlanmasıdır.

Kılıçdaroğlu, “Bu sigorta, kişinin doğumdan ölüme kadar sosyal olarak tüm yaşamını güvence altına alması anlamına geliyor. Bu öyle bir sorun değil. Bu sigorta dalı zaten dünyanın pek çok ülkesinde uygulanıyor. Ben sağlayacağım.” Bunu insan onuruna yakışır bir şekilde yapacağım. Kimsenin yoksulluğunu teşhir etmeyeceğim” dedi.

altın hesapları

Kılıçdaroğlu, Aile Destek Sigortası parasının kadınlar adına açılacak altın hesaplarına yatırılacağını söyledi.

CHP lideri sözünü şu sözlerle açıkladı:

“Bir amacım daha var. O da ev hanımını güvence altına almak. Bu parayı onun adına kadınların banka hesabına yatıracağım. Ev hanımlarının çok değerli bir kısmının yan bankaya karşı hassasiyeti olduğunu da biliyorum. Bu onlarınsa,” Bu endişenin aynı zamanda benim de endişem olması doğaldır, “İştirak bankalarıyla bir anlaşma yapacağız. Altın hesabı açacağız. Aile Yardımı Sigortası parasını altın olarak ev hanımlarının banka hesaplarına yatıracağız. Bu altın hesaplar hanımın zırhı olacak.”

Kılıçdaroğlu, “Tek bir vatandaşımız bile yardıma muhtaç kalmayacak. Sosyal devletin koruması altında olacak. Hiç merak etmeyin.”

DW,ANKA/CO,JD

habernilufer.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu