Haber

Mardin’de düzenlenen 2023 Taekwondo Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Yarı Finalleri başladı

20 ilden 400 sporcunun katılımıyla Mardin’de düzenlenen ve 3 gün sürecek olan 2023 Tekvando Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Türkiye Yarı Final müsabakaları açılış töreniyle başladı.

gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Tekvando Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Türkiye Yarı Final karşılaşmaları Artuklu Spor Salonu’nda düzenlenen açılış töreniyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan maçlara 20 ilden 400 sporcu katıldı. Sporcular farklı sıkletlerde finale kalmak için mücadele edecek. Açılış törenine Vali Yardımcısı Muhammed Taha Canpolat, Türkiye Taekwondo Federasyonu İcra Direktörü Seyfullah Özdemir, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Mehmet Yiğit ile çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkan Yardımcısı Seyfullah Özdemir, yarı finalleri Mardin’de düzenlemekten mutluluk duyduğunu belirterek, yetkililere teşekkür etti. Yarı final müsabakalarında dereceye girenlerin Sinop’ta yapılacak şampiyonaya katılacağını belirten Özdemir, sporculara başarılar diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Mehmet Yiğit, yarı finallere 20 ilden 400 sporcunun katıldığını belirterek, tüm sporculara başarılar diledi.

Açılış konuşmalarının ardından sporcular maçlar için tatami salonuna geçti.

haberolur.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu